Херсонська «Батьківщина» ініціювала створення антирейдерського штабу

З ініціативи Херсонської обласної «Батьківщини» створено антирейдерський штаб, що протидіятиме незаконному захопленню сільськогосподарських земель і продукції аграріїв.

Як повідомляє прес-служба Херсонського обласного партосередку, з метою презентації антирейдерського штабу голова обласної парторганізації, народний депутат України Юрій Одарченко та віце-президент Асоціації землевласників і фермерів України Леонід Кириченко провели в Херсоні прес-конференцію.

«У країні відбуваються рейдерські захоплення земель. Ані влада, ані органи місцевого самоврядування не роблять нічого, аби відстоювати інтереси наших громадян. Люди організовують добровольчі загони самооборони для захисту від рейдерів. Партія ВО «Батьківщина» створює антирейдерський штаб, аби правовими методами захистити українську землю і людей, що її обробляють», – заявив під час прес-конференції депутат обласної ради від «Батьківщини» Леонід Кириченко.

Керівником штабу обрали народного депутата Юрія Одарченка, який поінформував, що в Херсонській області вже працює гаряча лінія (0552) 45-46-76, на яку фермери та селяни зможуть повідомляти про рейдерські захоплення й отримувати необхідну юридичну  допомогу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова