Херсонські медики виробили пропозиції до Держбюджету-2017

З ініціативи партійців Херсонщини відбувся Форум медичних працівників. Захід проходив у форматі зустрічі із колективом Херсонської міської лікарні ім. Є.Є Карабелеша та провідними лікарями міста, де обговорили сучасний стан медичної галузі в Україні та пропозиції медиків до Державного бюджету на 2017 рік.

Про це повідомляє прес-служба Херсонського обласного партійного осередку.

«Нині триває процедура ухвалення державного бюджету на наступний рік, і цей проект, на переконання експертів, веде не просто до зубожіння українців, а до знищення багатьох галузей, зокрема й медицини. Зараз медична сфера в Україні має багато проблем, і тому необхідно порушувати питання про реформування галузі, але – без жодних незручностей для хворих», – наголосив народний депутат, голова Херсонської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Одарченко й додав, що звернувся до медпрацівників, аби зібрати пропозиції до Державного бюджету на 2017 рік.

Під час форуму лікарі обговорили теми, які найбільше їх турбують: фінансування і проведення вакцинації, впровадження страхової медицини, трансплантації, матеріальної бази закладів медицини.

Юрій Одарченко та депутат Херсонської облради від «Батьківщини», досвідчений медичний працівник Василь Борисов пообіцяли сприяти у вирішенні проблем медичної галузі Херсонщини як на місцевому, та і на національному рівні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова