«Батьківщинівці» Хмельниччини привітали вояків АТО з Днем Незалежності

До 25 річниці Незалежності України Кам’янець-Подільська міська і районна партійні організації ВО «Батьківщина», що на Хмельниччині, зустрілися з учасниками АТО.

Як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці привітали вояків із знаменною датою та вручили продуктові набори.

К-П подарунки атошникам на сайт
Звертаючись до захисників України, голова фракції ВО «Батьківщина» у Кам’янець-Подільській міській раді Микола Жоган наголосив, що партійці завжди надаватимуть всебічну підтримку дітям і родинам бійців, які боронять незалежність та суверенітет нашої Батьківщини.

«Це маленька частка того, що ми можемо зробити для них від щирого серця», – додав голова Кам’янець-Подільської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Ткач.

Партійні активісти також наголосили, що волонтерська діяльність кам’янецьких осередків завжди була одним із пріоритетних напрямків їхньої діяльності.

«Захисники України – це наші Герої. І наше завдання максимально сприяти забезпеченню їх усім необхідним як на передовій, так і тут, в тилу», – зауважив Олег Ткач.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова