На Хмельниччині міськрада вимагає запровадити мораторій на підвищення тарифів

Завдяки депутатам-«батьківщинівцям» Ізяславська міська рада, що на Хмельниччині, поповнила перелік самоврядних органів, що вимагають від центральної влади негайного припинення тарифного геноциду.

З ініціативи фракції ВО «Батьківщина» Ізяславська міськрада ухвалила звернення до керівництва країни з вимогою впровадити мораторій на підвищення плати за послуги ЖКГ, передусім газ та електроенергію.

Депутати Ізяслава також вимагають скасувати пеню за несвоєчасну оплату послуг ЖКГ, відновити пільгові норми споживання газу для населення, зробити тарифи для населення прозорими та економічно обґрунтованими.

«Люди не розуміють, за що вони мають платити такі суми за житлово-комунальні послуги й украй обурені їх різким зростанням на тлі мізерних зарплат та пенсій», – розповідає голова Ізяславської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Леонід Валігура.

За його словами, напруження в суспільстві через неефективну політику уряду зростає, і якщо вимоги людей не будуть почуті, то соціального вибуху не уникнути.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова