Херсонська «Батьківщина» допомогла прикрасити пішохідну зону національним орнаментом

Активісти Херсонського міського партосередку та члени «Батьківщини молодої» спільно з ініціативною молоддю провели патріотичний флешмоб «Створюємо вишиванку разом».

У рамках цієї акції на вулиці Суворова вони створили велике зображення традиційного українського орнаменту, що відтепер прикрашатиме головну пішохідну вулицю обласного центру та демонструватиме гостям міста зі всього світу, що у херсонців є тверде переконання: «Херсон – це Україна».

Про це повідомляю прес-служба Херсонської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

У заході взяв участь голова міського партосередку Володимир Миколаєнко. Разом з депутатами Херсонської міськради від «Батьківщини» він допоміг придбати фарби та витратні матеріали, а також особисто розфарбував один з елементів орнаменту.

«Я щиро вдячний молоді міста за патріотичну ініціативу. Ми завжди підтримуємо всі починання, спрямовані на укріплення єдності нашої держави та її народу. Україна – єдина суверенна держава! І це ми сьогодні вчергове продемонстрували», – наголосив Володимир Миколаєнко, виступаючи перед початком патріотичного флешмобу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова