На Хмельниччині депутати від «Батьківщини» опікуються багатодітною родиною

Напередодні Дня захисту дітей голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» в Старосинявській районній раді, що на Хмельниччині, Микола Маліновський разом з партійцями відвідав дітей із багатодітних сімей.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

«День захисту дітей для нас є черговою нагодою посилити увагу до тих діток, які опинилися в складних життєвих умовах», – наголосив Микола Маліновський.

Він розповів, що в селі Миколаївка партійці взяли під опіку матір-одиначку, котра виховує трьох неповнолітніх дітей, одне з яких перебуває в обласній лікарні з важкими опіками й потребує дорогого лікування.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Старосинявській райраді оперативно організував обстеження умов проживання родини за участю відповідних служб району. Внаслідок цього сім’ї відремонтували холодильник та пральну машину, почистили занедбану криницю, надали допомогу продуктами харчування. Депутат від «Батьківщини» Світлана Лауста передала родині мобільний телефон з повним пакетом послуг.

«Ми підключили всі соціальні служби району, щоб вони вияснили причини неналежних умов проживання родини й надали допомогу – як матеріальну, так і юридичну», – сказав депутат-«батьківщинівець» Микола Маліновський і додав, що партійці докладатимуть усіх зусиль, аби допомогти одинокій матері із сільської місцевості утримувати дітей.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова