«Батьківщинівці» Хмельниччини вимагають справедливих тарифів

«Батьківщинівці» у Старій Синяві, що на Хмельниччині, ініціювали звернення до президента України, Верховної Ради щодо необгрунтованих тарифів на газ та житлово-комунальні послуги для населення.

Як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», розроблений партійцями документ одностайно підтримали на черговому зібранні об’єднаної територіальної громади.

«Попередні підрахунки показали, що родина з середньостатистичним доходом, навіть віддавши всі гроші на оплату послуг ЖКГ, все одно залишається боржником. Що ж тоді казати про молоді родини, пенсіонерів? Ми переконані, що збільшення ціни на газ для побутових споживачів – це реальний зашморг на шиї наших людей», – сказав голова Старосинявського районного партосередку «Батьківщини» Микола Маліновський.

У своєму зверненні «батьківщинівці» вимагають від президента України негайно вжити заходів для захисту права людей на гідне життя, а від Верховної Ради України – створити тимчасову слідчу комісію, щоб розслідувати прийняття завищених тарифів на газ і житлово-комунальні послуги для населення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова