«Батьківщинівці» з Хмельниччини відвідали земляків у зоні АТО

Члени Деражнянського районного партосередку ВО «Батьківщина» на чолі з міським головою Деражні Андрієм Ковпаком та депутатом Хмельницької обласної ради Анатолієм Переймою з нагоди Великодня побували на Сході України.

Як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної партійної організації, «батьківщинівці» доставили землякам на Донбас такі необхідні маскувальні сітки на велику техніку, «кікімори» для снайперів, намети, спальні мішки, одяг, продукти й, звичайно ж, Великодні паски.

Із вдячністю захисники Батьківщини також прийняли щирі вітання зі Світлим Христовим Воскресінням, а також відеозвернення малюків із садочків та учнів деражнянських шкіл.

0002-1

«Ми постійно підтримуємо контакт із нашими земляками, що нині там, у пеклі війни, боронять суверенітет країни. І ми робимо все можливе, аби хлопці щосекунди відчували нашу підтримку», – говорить депутат Хмельницької обласної ради з фракції «Батьківщина» Анатолій Перейма.

Він наголосив, що робота зі збору та надання допомоги військовикам та їхнім родинам завжди перебуватиме в центрі уваги як партійних осередків ВО «Батьківщина», так і депутатів місцевих рад від цієї політсили.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова