«Батьківщинівці» Хмельницького пікетували обласну поліцію

Активісти ВО «Батьківщина»  вийшли під стіни  Хмельницького обласного управління поліції,  щоб підтримати  й захистити свого однопартійця.

Як повідомляє прес-служба Хмельницького обласного партосередку, пікетувальники вимагали  негайного завершення розслідування  справи  про  побиття  «батьківщинівця» Василя Гандзюка й покарання винних у злочині.

Василя Гандзюка було  жорстоко побито ще 28 жовтня  2014 року під час виборів до Верховної Ради України.  У той час активіст був членом  Дунаєвецького окружного штабу. Він виявляв неабияку наполегливість під час підрахунку голосів, захищаючи чесні результати виборів.  На думку партійців, його непідкупна позиція й стала причиною нападу на нього.  Декілька злочинців напали на «батьківщинівця» прямо на виході з приміщення виборчого штабу й завдали йому важких фізичних травм.

«Понад півтора роки минуло з того часу, а  справа й досі не доведена  до кінця. Ми вимагаємо  негайно  передати справу для подальшого розслідування з райвідділку до обласного управління національної поліції», –  сказав голова Дунаєвецької  районної парторганізації «Батьківщини» Юрій Поліщук.

Він зауважив, що у випадку затягування справи  «батьківщинівці» зроблять все для захисту  свого однопартійця.

«Василь Гандзюк не лише наш однопартієць, він один із найактивніших учасників  Революції Гідності», – наголосив  Юрій Поліщук.

«Батьківщинівець» вважає, що зволікання в розслідуванні справи про побиття Василя Гандзюка вже після  подій на Майдані виглядає як переслідування активіста.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова