Богдан Лукашук очолив молодіжне крило «Батьківщини» на Хмельниччині

Делегати Хмельницької обласної організації «Батьківщина молода» на позачерговій конференції одностайно обрали головою Богдана Лукашука.

Як повідомляє прес-служба Хмельницького обласного партосередку ВО «Батьківщина», молодий політик вже продемонстрував свої кращі якості під час проведення виборчих кампаній, партійних заходів та акцій.

Понад рік він був першим заступником голови обласної «Батьківщини молодої», нині є членом виконкому Хмельницької міської ради. Богдан має три вищі освіти, досвід роботи в органах влади.

«Молодь робить революції, але потім не йде у політику і це неправильно. Вона повинна долучатися з новими ідеями до політики місцевого й державного рівнів», – сказав перший заступник голови Всеукраїнської громадської організації «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський, який узяв участь у роботі конференції.

Сергій Митрофанський висловив сподівання, що новообраний голова Хмельницької «Батьківщини молодої» своїм авторитетом і завзяттям сприятиме розширенню лав громадської організації, активізує роботу молодіжного крила та виявить нових лідерів молодіжного руху, які згодом стануть державними діячами й депутатами рад усіх рівнів від «Батьківщини».

На конференції делегати також обрали бюро Хмельницької організації «Батьківщина молода», розробили план подальшої роботи й вирішили низку організаційних питань.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова