Головою Херсонської обласної «Батьківщини» переобрали Юрія Одарченка

15 березня на ХІV звітно-виборній конференції «Батьківщини» Херсонщини делегати одноголосно переобрали головою обласного партосередку Юрія Одарченка.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної парторганізації.

«Уся країна добре пам’ятає внесок команди Юрія Одарченка в зупинку агресії Російської Федерації навесні 2014 року. Завдяки вашій самовідданій праці та принциповій позиції світ дізнався, що Херсонщина – це Україна. В умовах управлінського хаосу на державному рівнів ви чітко й упевнено діяли проти агресора, змусивши його відступити з херсонської землі», – наголосила у вітальному слові до делегатів зібрання член політради партії ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна.

Юрій Одарченко в своєму виступі окреслив напрями роботи партосередку, серед яких скасування примусового об’єднання громад, забезпечення пільг з податку на нерухомість для жителів села та мешканців типових міських квартир, підтримка законопроектів в аграрній сфері, поширення на всю область досвіду Херсонської міської парторганізації із запровадження безкоштовної медичної діагностики для населення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова