Іван Крулько: Путінський режим не здатен зламати Надію

Колеги Надії Савченко, народні депутати від «Батьківщини» закликають її берегти себе та не падати духом, адже вона потрібна своїй родині й Україні живою і здоровою.

Про це заявив народний депутат Іван Кулько після сьогоднішнього судилища над незаконно ув’язненою українською льотчицею, яке відбулося в російському Донецьку.

«Якогось адеквату від суду РФ не доводиться чекати, особливо після вчорашніх 23 років увязнення, яких домагаються прокурори для Надії Савченко. Передав через сестру Надії Віру Савченко слова підтримки. Розумію розпач Надії через усі страждання, які завдав їй і всій Україні путінський режим», – сказав він.

За словами члена фракції «Батьківщина», на справедливе рішення від російського суду не слід очікувати», – переконаний Іван Крулько.

Політик також занепокоєний, що Надія оголосила сухе голодування, яке є смертельно небезпечним.

Народний депутат закликав українську льотчицю відмовитися від голодування, адже «вона потрібна своїй родині й Україні живою і здоровою».

«Її боротьба і сила духу стала символом незламності та перемоги України. Потрібно запастись силою і терпінням. Путінському режиму залишилося не довго існувати. Він не здатен зламати Надію!» – наголосив Крулько.

Нагадаємо, 2 березня, під час дебатів у справі народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко у Донецькому суді Ростовської області (РФ), російські прокурори озвучили попередній вирок для Надії – 23 роки.

Сама Савченко виступила у суді із різкою заявою, розкритикувавши і «брехливий» російський суд, і лицемірну російську журналістику, і окупантську стратегію Кремля.

Після різких викривальних виступів адвокатів Надії суд не надав їй права на останнє слово. Хоча в порядку денному такий виступ анонсувався. Дізнавшись про перенесення свого останнього слова у суді, Надія Савченко оголосила сухе голодування.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова