На Хмельниччині «Батьківщина» стала на захист селищного медзакладу

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Полонській міськраді об’єднаної територіальної громади, що на Хмельниччині, Ігор Шудрак став на захист терапевтичного відділення лікарні в смт. Понінка.

Як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної партійної організації, незважаючи на чималу кількість населення, яке мешкає на території Понінківської об’єднаної територіальної громади, керівництво Полонського району прийняло рішення про закриття медзакладу. Обурені люди перекрили рух транспорту та організували ходу до Полонської райдержадміністрації.

Полонне лікарня

«Закриття терапевтичного відділення – це пряме порушення ст. 49 Конституції України, адже там чітко прописано: існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена», – наголосив «батьківщинівець» Ігор Шудрак у виступі на акції протесту й навів кілька варіантів збереження лікарні та джерел її фінансування.

Він нагадав, що ВО «Батьківщина» попереджала про негативні наслідки формального й примусового проведення адміністративно-територіальної реформи.

«І тепер люди почали відчувати це на собі. Ми не залишимо громадян без допомоги й докладемо всіх зусиль, аби проблему було вирішено на користь мешканців Понінки», – сказав депутат Полонської міськради від «Батьківщини».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова