У Хмельницькій «Батьківщині» заявляють про неприпустимість реваншу екс-«регіоналів»

Новообрані депутати ВО «Батьківщина» Хмельницької обласної ради заявляють про неприпустимість реваншу екс-«регіоналів». Позицію фракції озвучив перший номер списку «батьківщинівців», командир артилерійського дивізіону Валерій Лесков.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної партійної організації.

«На жаль, у складі депутатів від інших політичних сил виявилися люди, які за часів диктатури були в Партії регіонів або співпрацювали із злочинною владою. Сьогодні вони рвуться до посад, аби мати важелі впливу для продовження сумнівних оборудок та подальшого реваншу», – зазначив Валерій Лесков.

Він вбачає основним завданням першої сесії Хмельницької облради консолідацію зусиль партій національно-патріотичного спрямування, аби не допустити на керівні посади «перефарбованців».

«Для цього ми проводимо ретельні консультації, відкинувши всі непорозуміння, що виникли під час виборів, і особисті амбіції політиків», – розповів Валерій Лесков.

Нагадаємо, на виборах до Хмельницької обласної ради ВО «Батьківщина» набрала понад 13 відсотків, відтак її у самоврядному органі представлятимуть 11 депутатів. Загалом рада складатиметься із 84 народних обранців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова