Славутські «батьківщинівці» на виборах до міськради отримали найкращий серед партій результат

Депутати Славутської міської ради, що на Хмельниччині, обрані від ВО «Батьківщина», в жодному разі не блокуватимуться з політичними силами, які дискредитували себе антинародними діями.

Про це інформує прес-служба Хмельницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина»  з посиланням на голову Славутського міського партосередку Олександра Мазуркевича.

«Результати нашої політичної сили на виборах до Славутської міської ради свідчать про високу довіру містян до «Батьківщини». Ми здобули чверть мандатів та посаду міського голови ще у першому турі виборів. І вже на першій сесії ми посилили свої позиції, отримавши посади секретаря міськради та першого заступника міського голови», – повідомив Олександр Мазуркевич.

Він також зауважив, що перемога «Батьківщини» дозволить продовжити ефективне керівництво міським господарством, вирішувати проблеми громади, протистояти примусовій адміністративно-територіальній реформі та відстоювати справедливі тарифи.

«Для ефективної роботи потрібно, безперечно, консолідувати зусилля всіх партій національно-демократичного спрямування. Ми, як лідери виборчих перегонів, готові до такої співпраці, але в жодному разі не заплямуємо нашу політичну репутацію співпрацею з екс-регіоналами та перефарбованцями», – сказав Олександр Мазуркевич і зазначив, що всі обранці від «Батьківщини» – надійні й перевірені часом партійці.

Нагадаємо, Славутські «батьківщинівці» на виборах до міської ради здобули найкращий серед усіх партій результат, отримавши 8 мандатів із 33-х, а очільник міста «батьківщинівець» Василь Сидор очолив районний центр утретє. Він переміг у першому турі з результатом понад 67%.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова