Херсонська «Батьківщина» в суді захистила право мешканців гуртожитку на приватизацію кімнат

Завдяки принциповій позиції депутатів Херсонської міської ради від «Батьківщини» мешканці гуртожитку по вулиці Фестивальній, буд. 3, отримали можливість оформити документи на право власності житла.

Процес приватизації вже розпочався.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

У багаторічній судовій тяганині між мешканцям гуртожитку та колишнім балансоутримувачем приміщення ПАТ «Укргазбуд» поставлено крапку. Нещодавно Київський апеляційний господарський суд відмовив підприємству у встановлені права власності на гуртожиток. Чинним залишилося рішення Херсонської міськради про прийняття гуртожитку в комунальну власність, ухвалене на вимогу фракції «Батьківщина». Відтак мешканці гуртожитку набули право на приватизацію кімнат, у яких проживають не один десяток років.

«Укргазбуд» протягом декількох років намагався через суди завадити мешканцям приватизувати власні кімнати. Для цього колишній балансоутримувач навіть неодноразово відключав у гуртожитку електрику та теплопостачання.

Після того, як міськрада ухвалила рішення про прийняття гуртожитку на баланс, постачання всіх комунальних послуг забезпечується в повному обсязі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова