Миколу Кучерука обрано головою Рівненської обласної «Батьківщини»

У Рівному пройшла чергова звітно-виборна конференція обласної парторганізації.

Як повідомляє прес-служба Рівненського обласного осередку партії, у заході взяло участь 40 делегатів з усіх районів і міст області. Були запрошені народний депутат 8-скликання Сергій Євтушок, депутати обласної та міської рад, члени бюро Рівненської міської партійної організації.


На початку конференції Микола Кучерук розповів про пророблену роботу за останні 4 роки, вказав на певні прорахунки та проблеми, а також проаналізував результати участі районних і міських партійних осередків у президентських та парламентських виборах.

До учасників конференції звернулися голови Дубровицької районної  – Богдан Микульський та Рівненської міської партійних організацій – Галина Кульчинська. У своїх виступах вони поділилися своїми міркуваннями щодо поліпшення роботи, залучення до лав нових партійців.

На посаду очільника обласної партійної організації запропонували єдину кандидатуру – Миколу Кучерука. Делегати конференції одностайно проголосували за переобрання старого-нового голови.

Керівник департаменту партійного будівництва виконавчого секретаріату ВО «Батьківщина» Віктор Олійник, який теж взяв участь у роботі конференції, наголосив, що політрада партії підтримує призначення Миколи Кучерука, як людини, яка користується беззаперечним авторитетом, яку поважають і знають не лише на Рівненщині.

«Щиро вітаю Миколу Герасимовича з переобранням, бажаю нових перемог та успіхів разом з усією партійною командою. Нині перед нами стоять нові завдання та виклики. Нинішня влада прагне керування державою передати під зовнішнє управління, повністю ігноруючи при цьому національні інтереси, що призведе до втрати України для наступних поколінь. Намагання відкрити ринок землі сільгосппризначення без проведення всеукраїнського референдуму якраз цьому і яскраве свідчення. Наше з вами головне завдання – захистити українську землю, зберегти Україну!” – підсумував Віктор Олійник.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова