Юлія Тимошенко підтримала флешмоб Луганської «Батьківщини» «Це мій Герб»

19 лютого, у День Державного герба, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко підтримала акцію «Це мій Герб», яку декілька днів тому ініціювала команда Луганської обласної парторганізації з метою популяризації державного символу.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

«19 лютого в Україні відзначають День Державного герба. Саме в цей день 1992-го року Верховна Рада затвердила наш тризуб як офіційний символ України. До цього дня команда «Батьківщини» Луганщини ініціювала флешмоб. Із задоволенням долучаюся і запрошую всіх своїх читачів зробити так само», – написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook Юлія Тимошенко та виклала своє фото із тризубом.

Очільниця Луганського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна подякувала всім, хто приєднався до ініціативи партійців та надіслав свої світлини із державним символом.

«Мені приємно, що наша акція прокотилася від Станиці до Чопа і хвилею понеслася світом. Нас підтримала українська діаспора, зокрема в Канаді та Іспанії. Спільними зусиллями наш флешмоб став справді міжнародним», – прокоментувала акцію Ірина Верігіна.

За умовами флешмобу, люди фотографуються з оригінальним зображенням тризуба та викладають світлини на своїх персональних сторінках у соцмережі Facebook з хештегом #ЦеМійГерб.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова