Луганська «Батьківщина»: Рейтинг базується на реальних справах та здобутках

У Старобільську, що на Луганщині, відбулася зустріч представників обласного штабу ВО «Батьківщина» з партійцями та громадськістю міста.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, на зустрічі обговорили нагальні питання Старобільська та району, особливості роботи в період виборів Президента України, програму лідера партії Юлії Тимошенко «Новий курс України», а також узгодили плани на найближчий період.

Окрім того, ішлося про останні соціологічні дослідження та маніпуляції, які використовують кандидати із низьким рівнем довіри, щоб ввести людей в оману та створити умови для можливих фальсифікацій.

«Реальна соціологія – це не маніпулятивні питання агенцій під конкретного замовника, а наприклад, результат виборів в ОТГ, усі хвилі яких впевнено виграла «Батьківщина». Реальний рейтинг – це десятки тисяч українців, які приходять на зустрічі із Юлією Тимошенко в різних містах України», – сказав заступник голови Луганського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Олександр Яременко.

За його словами, партійцям і надалі треба справами підтримувати високий рівень довіри, який має «Батьківщина», і зробити все, щоб наступний Президент реалізував Новий курс України.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова