Запорізькі «батьківщинівці» обговорили Новий курс України

У Запоріжжі з ініціативи депутата обласної ради Геннадія Фукса відбулися розширені засідання бюро Хортицької та Вознесенівської територіальних партійних організацій «Батьківщини».

Як повідомляє прес-служба Запорізького обласного партійного осередку, у зустрічах із партійним активом взяв участь лідер запорізьких «батьківщинівців» Олександр Старух та партійці Запорізької міської ради.

Депутати представили на суд колег звіти за рік роботи у представницьких органах влади та окреслили бачення перспектив розвитку територіальної громади Запоріжжя.

Партійці поділилися враженнями від участі 22 січня у «Форумі єдності», який висунув Юлію Тимошенко кандидатом у Президенти України та обговорили основні ідеї презентованого нею «Нового курсу».

«Ми більше півроку працювали в експертних групах із вироблення та вдосконалення комплексної економічної стратегії. Нині завдання кожного «батьківщинівця» – донести ці напрацювання до всіх мешканців Запорізького краю», – зазначив у своєму виступі перед однопартійцями Олександр Старух.

На засіданні бюро керівники територіальних організацій урочисто вручили партійні квитки новоприбулим «батьківщинівцям», а найбільш активних і досвідчених відзначили грамотами.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова