На Дніпропетровщині «батьківщинівці» стали на захист 26-річного голови РДА

Софіївський районний партосередок ВО «Батьківщина» має намір звернутися до голови Дніпропетровської ОДА та керівництва «Блоку Петра Порошенка» в області, щоб захистити 26-річного Віталія Ащаулова, нещодавно звільненого з посади голови Софіївської райдержадміністрації Президентом України.

З цією метою партійці ініціювали збір підписів, повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Ми підтримували кандидатуру Віталія Ащаулова на відповідальну посаду від самого початку, і не помилилися, – розповідає лідер місцевих «батьківщинівців» Наталя Горященко. – Буквально за рік роботи Віталій Вікторович зумів по-справжньому згуртувати жителів району. Він ініціював сміливі плани розвитку Софіївщини, рішуче став руйнувати корупційні схеми колишньої влади, внаслідок яких селяни опинялися без землі».

«Батьківщинівці» наполягають на поновленні молодого керівника на посаді, а підтримують їх у цьому прагненні мешканці району, які масово приїжджають до офісу «Батьківщини», щоб поставити підписи на захист Віталія Ащаулова.

Нагадаємо, Віталій Ащаулов став одним із дев’яти звільнених з посад голів райдержадміністрацій на Дніпропетровщині, призначених свого часу в. о. глави держави Олександром Турчиновим.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова