«Батьківщина» Київщини нагородила тренерів, які врятували дітей

«Батьківщинівці» висловили вдячність тренерам Київщини, які врятували життя своїм 34 вихованцям.

Як повідомляє прес-служба Київського обласного партосередку, з ініціативи голови Київської облради від «Батьківщини» Ганни Старикової у приміщенні Вишнівської школи №4 відбулося вручення подарунків та подяк Олександру Пилипенко, тренеру вищої категорії з дзюдо, та Карині Шваєцькій, тренеру-викладачу з художньої гімнастики «Дитячої-юнацької спортивної школи Києво-Святошинської райдержадміністрації».

Тренерів відзначили за високий професіоналізм, сумлінну працю, оперативне реагування на складну та загрозливу ситуацію, відмінне виконання обов’язків із захисту дітей під час обвалу конструкції даху спорткомплексу «Favorite Fit».

У заході взяла участь депутат Києво-Святошинської районної ради від ВО «Батьківщина» Олена Бебешко.

«Ми щиро вдячні двом янголам-охоронцям за врятовані життя. Навіть страшно подумати про те, що могло б статися, якби тренери не зреагували вчасно. Саме завдяки своєму професіоналізму, людяності та відповідальному ставленню до роботи, вдалося врятувати таку кількість дітей. Для нас, а особливо для батьків – це справжні герої», – зазначила вона.

Нагадаємо, 1 грудня у Вишневому в спорткомплексі «Favorite Fit» обвалився дах на площі 200 кв. м. Лише за півтори хвилини до цього тренери встигли вивести з приміщення дітей. Загиблих та постраждалих немає.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова