На вимогу «Батьківщини» в Біловодську відремонтували дорогу

У вересні до громадської приймальні депутата Біловодської райради від «Батьківщини», голови районного партосередку Володимира Аннусова звернувся мешканець Біловодська з приводу аварійного стану ділянки дороги по вулиці Козюменського.

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку, депутат звернувся до голови Біловодської селищної ради, на балансі якої перебуває дорога, з вимогою привести дорожню інфраструктуру у належний стан. Місцева влада виконала роботи наприкінці жовтня.

«Щодня до нас звертаються біловодчани зі своїми проблемами. Люди скаржаться, що влада замість дій дає відписки. Тому ми вимагаємо від місцевих чиновників реально розв’язувати проблеми простих людей, які їх обрали на високі посади», – зазначив голова Біловодської районної парторганізації Володимир Аннусов.

За його словами, дорогу по вулиці Козюменського за останні роки декілька разів ремонтували, утім «ямковий» ремонт суттєво не покращував ситуацію. Ями біля місцевого стадіону дошкуляли водіям та пішоходам селища. Оминаючи пошкоджені ділянки дороги, водії постійно виїжджали на тротуар.

Представник «Батьківщини» Володимир Аннусов висловив сподівання, що дорогу відремонтовано якісно й вона довго слугуватиме біловодчанам.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова