Суд за «тарифним позовом» Юлії Тимошенко знову зірвано через відсутність судді

Окружний адміністративний суд м.Києва вкотре відклав запланований на 20 вересня розгляд справи, у якій лідер партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко оскаржує різке підняття ціни на газ для населення за формулою «Дюссельдорф+».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП Олександр Трохимець.

Причиною перенесення судового засідання стала відсутність одного з трьох суддів колегії.

«Спочатку оголосили перерву, але після неї засідання так і не розпочалося. Потім суддя вийшла з будівлі суду і пішла в невідомому напрямку. Лише за 2 години секретар судового засідання вийшла і зібрала документи, повідомивши, що наша справа таки слухатиметься. Проте через декілька хвилин вже повідомила, що справа знімається з розгляду через відсутність судді. До того ж нікому невідомо, де вона», – розповів Олександр Трохимець.

Він обурився тим, як судді ставляться до виконання своїх обов`язків. Тим паче, що йдеться про справу, яка має значення для всієї країни і слухається вже понад 2 роки, додав захисник.

«Таке ставлення до людей з боку суддів лише збільшує недовіру до судової гілки влади», – наголосив офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах.

Як відомо, «Батьківщина» подала два позови до Окружного адміністративного суду Києва щодо незаконного підвищення ціни на газ, тарифів на централізоване опалення і водопостачання.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова