Юлія Тимошенко: Ми захистимо українців від штучних боргів за газ

Юлія Тимошенко має намір у перший день роботи нової сесії Верховної Ради порушити питання щодо ситуації з тарифами на газ та нарахуванням громадянам штучних боргів.

Про це лідер «Батьківщини» повідомила на зустрічі-мітингу з жителями Херсона.

«Якщо не розібратися з цими незаконними діями влади, штучним збільшенням тарифів жителям Херсона, то ця історія може швидко розповсюдитися і по всій країні», – попередила вона.

Керівник фракції переконана, питання внормування тарифів на газ і тепло має бути першочерговим в порядку денному Верховної Ради.

Окрім того, фракція «Батьківщини» вимагатиме від уряду винесення постанови про заборону нарахування штучних боргів за газ споживачам без лічильників, а також роз‘яснити порядок перерахунку вартості газу за період дії знижених норм у 2015—2016 рр.

«Винесемо це питання на центральний рівень. Про цю ситуацію знатимуть і президент, і прем’єр-міністр. Я приїхала, щоб розібратися у проблемах із тарифами і вправити владі мізки. Влада, яка робить статки на збіднілих людях, приречена», – наголосила Юлія Тимошенко і додала, що новий економічний курс нової влади — це наведення ладу і в тарифах, і в економіці.

На прохання мешканців Херсона команда «Батьківщини» вирішуватиме проблему штучного нарахування боргів жителям міста також і на рівні облгазу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова