На Луганщині країною-агресором заблоковано частину автодороги

На Луганщині Росією заблоковано 4 км ділянки автодороги «Т-1307», що з’єднує Мілове із Зоринівкою. Відстань між населеними пунктами складає близько 15 км, частина дороги перетинає кордон з РФ.

Як інформує прес-служба Луганського обласного партійного осередку, після перекриття дороги люди змушені долати понад 60 км об’їзними шляхами. Ускладнилося прибуття автівок «швидкої допомоги» та Держслужби з надзвичайних ситуацій.


Окрім того, прикордонне представництво РФ на Ростовській ділянці розпочинає роботи з облаштування смуги українсько-російського державного кордону, що фактично означає блокування руху автотранспортних засобів та переміщення громадян України ділянкою автомобільної траси «Т-1307».

«Ось так Росія претендує на «свої» території в Міловському районі. Дорога з Марківки, Кабичівки, Морозівки закрита. Іншої дороги з твердим покриттям туди немає, лише в об’їзд по грунтовій. Вони зазіхають не лише на трасу, але й на український прикордонний блокпост у Міловому, що теж нібито на їх території», – обурюється діями країни-агресора очільниця Марківського районного осередку партії Світлана Вольвак.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова