На Миколаївщині відбувся V Форум лідерів «Батьківщини Молодої»

У місті Первомайськ Миколаївської області  відбувся V Форуму лідерів «Батьківщини Молодої» за участі голів обласних організацій.

Під час заходу очільники обласних організацій прозвітували про свою діяльність за перше півріччя,  затвердили план роботи на друге півріччя поточного року та обговорили діяльність регіональних осередків «Батьківщини Молодої».

Окрім того, за результатами рейтингового оцінювання виконаної роботи за півріччя обрано нових заступників голови «Батьківщини Молодої»: Сергій Гринчишин – голова Київської обласної організації, Вадим Кудияров – голова Вінницької обласної організації, Ігор Попадюк – голова Івано-Франківської обласної та Олексій Захарченко – лідер Київської міської організації ГО «Батьківщина Молода».

«Форум лідерів – це середовище для комунікації між найактивнішими людьми нашої країни. Метою Форуму є посилення співробітництва та налагодження діалогу між молоддю. Ми ставимо перед собою завдання спільно напрацювати і реалізувати стратегію молодіжної політики», − наголосив голова ГО «Батьківщина Молода» Сергій Митрофанський.

У роботі V Форуму лідерів «Батьківщини Молодої» також взяв участь народний депутат України від фракції «Батьківщина» Іван Крулько.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова