Завдяки «Батьківщині» в Маріуполі відновили електропостачання гуртожитку

У Маріуполі через банкрутство підприємства «Азовзалізобетон» понад 60 мешканців заводського гуртожитку з 2 квітня залишилися без світла. Вирішити проблему взялися місцеві «батьківщинівці».

Голова Донецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Ярошенко разом з колегами (Денисом Остапенком та Олександром Ніколенком) поспілкувалися з людьми й дізналися деталі надзвичайної ситуації. Виявляється, «Азовзалізобетон» перебуває у стані банкрутства, тож припинив усі економічні операції, зокрема й сплату комунальних послуг. Окрім цього, гуртожиток зняли з балансу підприємства, а на баланс міста його так і не поставили. Люди звернулися до суду й виграли справу, однак міська влада оскаржила це рішення в апеляційній інстанції, фактично позбавивши заводчан права на проживання в гуртожитку.

«Ми бачимо, що людей залишили наодинці з їхньою проблемою. У кожному такому випадку ми намагаємося чимось допомогти, але, на жаль, ми не можемо знати про всі проблеми в місті й наші можливості обмежені. Виникає закономірне запитання, чому влада кидає народ напризволяще, не турбується про нього. Вона щось робить тільки тоді, коли бездіяльність чимось загрожує самим можновладцям», – коментує ситуацію голова Маріупольського міського партосередку ВО «Батьківщина» Денис Остапенко.

Лідер донецьких партійців Олександр Ярошенко зателефонував міському голові Маріуполя, щоб розповісти про проблему, що склалася в гуртожитку «Азовзалізобетону». «Батьківщинівець» пообіцяв допомогти людям з юридичним оформленням документації і зажадав від влади негайно увімкнути світло для 60 жителів гуртожитку, серед яких – двоє немовлят, вісім дітей дошкільного віку та один інвалід.

Фактично за півгодини електропостачання гуртожитку відновили, повідомляє прес-служба Донецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова