Юлія Тимошенко назвала лобістські законопроекти від влади на поточний тиждень

Мета чинної влади за останні десять місяців – прибрати до рук всю державну власність та максимально обікрасти українців.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на брифінгу за підсумками засідання Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.

«На жаль, усі питання, які хвилюють українців, на Погоджувальній раді не розглядаються і парламентом також не ухвалюватимуться», – сказала вона, коментуючи проект порядку денного Верховної Ради на поточний тиждень.

Так, на розгляд парламенту як пріоритетний внесено законопроект про створення приватних пенсійних фондів №6677, що є черговим обкраданням українців.

«Влада хоче встигнути ввести в оману українців, щоб вони перерахували в такі пенсійні приватні фонди кошти. А потім ці приватні фонди зникнуть разом з грошима людей», – застерегла парламентарій.

Юлія Тимошенко також зазначила, що на поточному тижні провладна більшість планує ухвалити законопроект №6405 про приватні кредитні спілки, які стануть черговими фінансовими пірамідами, як свого часу була МММ.

Окрім того, лідер «Батьківщини» звернула увагу на ще один лобістський законопроект від влади – про спрощену систему продажу землі іноземцям №3738, мета якого поділити українську землю з олігархічними транснаціональними корпораціями.

Родзинкою грабіжницьких лобістських законопроектів Голова партії назвала законопроект №8225-д про передачу в концесію стратегічних об’єктів державної власності.

«Фактично це приватизація без грошей і цей законопроект стоїть в порядку денному вже на вівторок», – заявила вона.

За словами Юлії Тимошенко, за спинами українців намагаються прибрати до рук газотранспортну систему. Вона наголосила на тому, що фракція «Батьківщина» наполягатиме на ухваленні закону про зупинку передачі в управління ГТС та іншої стратегічної держаної власності.

Переглянути перелік лобістських законопроектів можна тут.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова