Борис Тарасюк побував з робочим візитом на Житомирщині

Днями Житомирщину відвідав народний депутат, заступник голови комітету з питань міжнародних відносин, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк.

Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації, депутат взяв участь у звітно-виборній конференції Новоград-Волинського міського партосередку «Батьківщини».

Борис Тарасюк зустрівся з однопартійцями, вручив партійні квитки новим представникам «Батьківщини», обговорив із «батьківщинівцями» місцевого осередку ситуацію в регіоні та державі, зупинившись на проблемних питаннях сьогодення.

За словами політика, ще й досі не завершена боротьба за українську землю, яка не повинна служити об’єктом заробітку для аграрної мафії. Родюча українська земля допоможе вивести державу з економічної кризи та перетворити її на європейську аграрну країну.

«Першочергові завдання «Батьківщини» не обмежуються продовженням мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Сьогодні наша політична партія єдина в Україні, яка розробила загальнодержавний план виходу з кризи», – зазначив Борис Тарасюк.

Депутат наголосив, що Україна має 1/10 запасів чорноземів світу, завдяки чому може стати потужною аграрною країною. Діюча влада не має права позбавляти такого майбутнього український народ і залишити без роботи сільських мешканців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова