На Сумщині «Батьківщина» подарувала дітям книги

З ініціативи народного депутата від «Батьківщини» Владислава Бухарєва дитячі садочки міста Охтирка й Охтирського району, що на Сумщині, отримали дитячу літературу «Дошколярик: кроки зростання».

Про це повідомляє прес-служба Сумської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

45 комплектів навчальної літератури вручили дитячим садочкам Охтирщини в.о. голови Охтирської міської парторганізації Лилія Неофітна й помічник народного депутата Віктор Смірнов.

«Така література допоможе малечі отримати перший багаж знань та добре підготуватися до школи.  Для вихователів також потрібні навчальні посібники. Розуміючи це, ми вирішили допомогти», – зазначила Лілія Неофітна й зауважила, що Владислав Бухарєв особливо уважний до дітей і всіляко намагається допомагати з усіх питань, з якими звертаються до нього.

До комплектів, подарованих дітям, входять яскраві підручники для малечі 4-6 років, магнітна дошка для демонстрації навчальних вправ і методичні рекомендації для вихователів.

«Батьківщинівці» зазначили, що в Сумській області схожі подарунки також отримають дошкільні виховні заклади Лебединщини, Великописарівщини та Тростянеччини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова