На Закарпатті прозвітували Тячівські депутати від «Батьківщини»

Голова Тячівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» та депутат Закарпатської облради Петро Голубка разом із депутатами Тячівської ОТГ, секретарем міськради Іваном Крічфалушієм прозвітували перед виборцями.

Про це інформує прес-служба Закарпатської обласної парторганізації.

DSC_0026
Петро Голубка повідомив, що впродовж минулого року підготував понад 20 депутатських запитів щодо ремонту доріг та виділення бюджетних коштів на потреби Тячівського району.

За сприяння народного депутата «батьківщинівця» Івана Крулька виділено гроші з фонду регіонального розвитку на штучне покриття для стадіону в Тячеві, а також для селища Округла.

У селі Тячівка збудовано спортивну роздягальню й надано фінансову допомогу на облаштування спортивного майданчика.

Для Руського Поля вдалося домогтися виділення 450 тис. грн на спортивний майданчик. У школі встановили нові вікна. У цьому році також облаштували штучне покриття на спортивному майданчику в смт Буштино.

Під час особистих прийомів до Петра Голубки звернулося понад 100 мешканців району. Питання, з якими зверталися громадяни, стосувалися отримання матеріальної допомоги, розрахунку за земельні паї, надання допомоги дитячим навчальним закладам, перегляду тарифів на комунальні послуги та природний газ, модернізації ЖКГ, стану доріг.

Кожного місяця депутата обласної ради запрошують жителі різних сіл, аби обговорити проблемні питання громади – щодо надання територіальним громадам права розпоряджатися землями, проведення реформи децентралізації, програми енергозбереження, облаштування учбових та медичних закладів.

Громадська приймальня депутата обласної ради Петра Голубки працює за адресою: м. Тячів, вул. Незалежності, буд. 18.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова