Завдяки «Батьківщині» киянам заборонено відключати газ, світло і воду

Депутатський корпус Київської міської ради підтримав ініціативу фракції «Батьківщина» про заборону відключати киянам газ, електроенергію та водопостачання.

 

Про це повідомила голова фракції Тетяна Меліхова.

Вона розповіла, що «Батьківщина» внесла пропозицію доповнити проект рішення «Про заборону припинення надання послуги з централізованого постачання гарячої води дошкільним та навчальним закладам, закладам охорони здоров’я, соціально-медичним установам соціальної сфери комунальної форми власності та мешканцям житлових будинків (споживачам) міста Києва» словами: «заборонити також іншим постачальним організаціям відключати газ, електроенергію та холодну воду».

Депутати підтримали таке рішення 95 голосами.

«У зв’язку із різким підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги є небезпека, що через невчасну сплату за надання відповідних послуг комунальники і приватні монополії почнуть відключати киян від газопостачання, водопостачання та електропостачання», – зазначила голова фракції «Батьківщина» в Київраді.

За її словами, на жаль, немає можливості знизити тарифи на комунальні послуги.

«Але в нашій силі подбати про те, щоб киянам не могли відключити постачання цих послуг, без яких їхні оселі перетворяться у кам’яні печери, а увесь Київ повернеться у кам’яний вік», – заявила Тетяна Меліхова.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова