Рівненська «Батьківщина» надала матеріальну допомогу учасникові АТО

Керівник Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Микола Кучерук одним із перших відгукнувся на прохання допомогти учасникові АТО із села Турковичі Анатолію Бондарю. Доки він перебував на фронті, у воїна згоріла хата.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації

Уже протягом року фельдшер ФАПу села Турковичі Анатолій Бондар рятує життя українським бійцям у зоні АТО. На фронт він пішов добровольцем і нині служить у складі 128-ї механізованої бригади. Коли в обійсті Анатолія сталася пожежа, він терміново прибув додому у відпустку.

«Через несправну електропроводку згоріли господарські будівлі. Сусіди допомогли згасити вогонь, доки він не перекинувся на будинок. Мусив звернутися до людей за допомогою, аби відбудуватися», – розповів Анатолій Бондар.

Керівник Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Микола Кучерук фінансово підтримав земляка, надав допомогу з будматеріалами.

«Це – найменше, що ми тут можемо зробити для наших героїв. Знаючи, що вдома в них усе гаразд, воїни впевненіше почуватимуться на війні», – зазначив очільник «Батьківщини» на Рівненщині.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова