Партійці Прикарпаття продовжують допомагати учасникам АТО

Нещодавно «батьківщинівці», волонтери та представники «афганських» організацій Снятинського, Тисменицького та Галицького районів Прикарпаття передали в зону АТО понад 10 тонн гуманітарних вантажів.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

У Снятинському районі пункт збору допомоги міститься в громадській приймальні місцевих «батьківщинівців». За словами голови районної партійної організації Івана Угрина, волонтерська робота в районі не припиняється ні на мить: одразу після відправки вантажу на Схід знову розпочався збір допомоги військовикам.

«На передовій потрібно практично все – від продуктів харчування до військової форми взуттям та бронежилетів», – наголошує «батьківщинівець».

На Тисмениччині триває акція «Подаруй форму воїну», завдяки якій на передову передали вже більше 30 комплектів форми.

«Ми звертаємося до доброчинців і просимо надати допомогу нашим хлопцям, адже від надійного тилу залежить забезпеченість воїнів, а, значить, і успіх на фронті», – каже співголова координаційного штабу з допомоги учасникам АТО «батьківщинівець» Руслан Фармус.

Він дякує всім небайдужим людям, які у ці скрутні часи підтримують захисників України, й відзначає, що збирати допомогу стає дедалі складніше через важке економічне становище людей.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова