У Черкасах для дітей учасників АТО організували веселе свято

До Дня Незалежності України громадська організація «Волонтер Черкащини», співзасновниками якої є черкаські «батьківщинівці», провела акцію для дітей учасників АТО «Славімо Україну! Славімо патріотів!».

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

11892181

«Тисячі українців сьогодні воюють на Сході України, щоб зберегти наш мир та спокій, а ми повинні потурбуватися про тих, хто чекає на них вдома – маленьких патріотів, їхніх дітей», – зазначив голова організації «Волонтер Черкащини», депутат Черкаської міськради від ВО «Батьківщина» Микола Добровольський.

Для малят активісти підготували цікаву програму. За сприяння адміністрації кінотеатру «Україна» діти переглянули мультфільм «Рятівники», а «батьківщинівець» Микола Добровольський вручив маленьким гостям подарунки – українські вишиванки, а цьогорічним першокласникам – невеличкі шкільні набори.

«Можливістю відзначити сьогодні свято ми завдячуємо нашим захисникам», – сказала директор кінотеатру «Україна», депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» Валентина Слуцька.

Після перегляду мультфільму дітлахів разом із батьками комфортабельний автобус доставив до готельного комплексу «Україна», де на них вже чекала солдатська каша та солодощі.

Смачно підкріпившись, дітлахи перейшли до розваг. Маленькі гості танцювали, співали, відгадували загадки, брали участь у конкурсах та ласували морозивом.

І дітки, і їхні батьки залишилися задоволені святом.

Приємно вражений гарно організованим святом і боєць черкаського автобату Євген Попов, який глибоко вдячний активістам та небайдужим містянам, які долучилися до цього заходу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова