Запорізька «Батьківщина» виступила проти тарифного геноциду городян

Депутати фракції «Батьківщина» в Запорізькій міськраді під час чергової сесії виступили з заявою, в якій закликали «Опозиційний блок» взяти на себе політичну відповідальність за критичний стан комунального господарства в місті.

Про це повідомляє прес-служба Запорізького обласного партійного осередку.

Виступаючи перед колегами, представник фракції «Батьківщина» Віталій Рябцев нагадав, що система «комунальної олігополії», при якій обслуговування житлового фонду міста опинилося в руках лише чотирьох компаній, була штучно створена «Опозиційним блоком».

За словами Віталія Рябцева, маючи повний контроль над виконкомом Запорізької міськради, представники «Опозиційного блоку» три місяці тому зробили все, щоб перетворити на фікцію конкурс із призначення управителів багатоквартирних будинків. Наслідком цієї комунальної афери стало підняття тарифів на обслуговування будинків більш ніж удвічі.

«Жителі будинків, яким «пощастило» отримати тарифи від 10 до 30 гривень за квадратний метр житлової площі, доведені до відчаю й перебувають на порозі бунту. Наша фракція відповідально заявляє, що повну відповідальність за непідйомні й неадекватні тарифи за управління будинками несе фракція «Опозиційного блоку», – зазначив Віталій Рябцев.

«Батьківщинівці» закликали депутатів Запорізької міськради провести зустрічі з жителями постраждалих від тарифного геноциду будинків і пояснити їм, чому «Опозиційний блок» зрадив інтереси своїх виборців.

Фракція «Батьківщина» також запропонувала реальній план виводу комунального господарства Запоріжжя із тарифного колапсу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова