Одеська «Батьківщина» підтримала церкву Київського патріархату

Суворовська районна парторганізація ВО «Батьківщина» міста Одеси, заручившись підтримкою депутата міськради Сергія Янченка та партійця Ігоря Новосадського, допомогла церкві Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ Київського патріархату.

Про це повідомляє прес-служба Одеського міського партосередку.

Церква Покрови Пресвятої Богородиці, що розташована на вул. Курська, 67, діє з 2013 року. Проте мало хто знає про неї, адже приміщення перебувало в занедбаному стані, на ньому не було жодних написів, що вказували б на діяльність храму. Нещодавно в церкві змінився настоятель, який вирішив відновити будівлю та залучити нових прихожан.

IMG_0132

Партійці виготовили для церкви банер, який інформує про те, що тут відбуваються богослужіння. Суворовська районна парторганізація ВО «Батьківщина» також допомогла з придбанням церковної символіки.

«Ми раді, що в нашому районі почала діяти православна церква Київського патріархату. Ми завжди готові підтримувати тих, хто потребує допомоги. Сподіваємося, що церква розвиватиметься й поліпшуватиметься», – наголошують одеські «батьківщинівці».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова