До Дня Незалежності Львівська «Батьківщина» влаштувала велопробіг

23 серпня з нагоди Дня державного прапора та Дня Незалежності Львівська «Батьківщина» та місцева громадська організація «Батьківщина молода» організували велопробіг під національними стягами.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації.

DSC_9239

Велопробіг стартував від пам’ятника Степанові Бандері. Звідти маршрут проліг до пам’ятників митрополитові Андрею Шептицькому, Іванові Франку, Михайлові Грушевському, Данилові Галицькому, В’ячеславові Чорноволу та Тарасові Шевченку.

У такий спосіб «батьківщинівці» вшанували видатних українців, які своє життя присвятили становленню української нації й української державності.

«Україна завжди була в їх душі, слові, дії. У час війни ми по-справжньому оцінили їхній життєвий шлях, боротьбу, заповіти. Завдяки цим великим українцям ми маємо державу, незалежність і волю. Настав час у єдності завершити їхню справу, здобути перемогу!» – наголосив один з ініціаторів велопробігу, член партії «Батьківщина» Ігор Коць.

DSC_9457

На площі Ринок «батьківщинівці» вітали львів’ян та гостей міста з Днем українського прапора і Днем Незалежності та дарували прапорці, щоб кожен удома мав національний символ.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова