Голова фракції ВО «Батьківщина» у Сумській міськраді нагороджений Почесною відзнакою

24 серпня депутат Сумської міської ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Володимир Шилов отримав Почесну відзнаку «За заслуги перед містом» ІІ ступеня.

Нагороду депутату вручив Сумський міський голова. Він зазначив, що таку відзнаку Володимир Шилов отримав за багаторічну сумлінну працю на ниві місцевого самоврядування та особистий внесок у розвиток благоустрою міста.

«Сьогодні відзначаємо найактивніших сумчан, які своєю працею кожного дня наближають європейське майбутнє міста», – зазначив міський мер.

У відповідь Володимир Шилов запевнив містян, що й надалі планує допомагати жителям Сум, сприяти процвітанню та розбудові рідного міста.

«Наша фракція ініціює ремонт доріг та житлових дворів у місті. І на сьогодні вже є певні результати. Ми також допомагаємо нашим військовим на Сході та їхнім сім’ям», – сказав «батьківщинівець».

За сприяння «Батьківщини», у Сумах відремонтовано понад 20 об’єктів дорожнього покриття й більше 70 внутрішньодворових доріг.

А нещодавно Володимир Шилов передав облаштований автомобіль екстреної медичної допомоги землякам із 15-го військового батальйону в зоні АТО.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова