В Ужгороді Іван Крулько зустрівся з кандидатами в депутати місцевих рад

19 серпня в Ужгороді народний депутат Іван Крулько зустрівся з кандидатами в депутати місцевих рад від «Батьківщини».

Він розповів однопартійцям про особливості нового виборчого закону, а також повідомив результати роботи Тимчасової слідчої комісії ВР щодо подій у Мукачевому, спрогнозував їхній вплив на передвиборну ситуацію в регіоні.

Про це інформує прес-служба Закарпатської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами Івана Крулька, після стрілянини в Мукачевому у виконавчу владу та місцеві правоохоронні органи призначили нових керівників, які не залежні від впливових осіб Закарпаття. Це дає підстави «батьківщинівцям» сподіватися, що підкуп виборців та брудні технології, на які в 2010 році заплющували очі, на майбутніх виборах не вдасться реалізувати.

На переконання члена фракції «Батьківщина», новий закон про вибори створює рівні умови для всіх кандидатів у депутати.

«Тільки від вас залежить, скільки голосів ви отримаєте, скількох людей ви зможете переконати. Тож найголовніший етап виборчої кампанії – пряме спілкування з людьми», – звернувся Іван Крулько до однопартійців.

Він пояснив, що політична сила, від якої балотується кандидат, має подолати 5-відсотковий бар’єр – в іншому випадку навіть переможець на окрузі не зможе стати депутатом. У зв’язку з цим Іван Крулько нагадав, що останні соціологічні дослідження вказують на суттєве зростання довіри виборців до партії Юлії Тимошенко.

Кандидати в депутати місцевих рад обговорили з парламентарієм виборчу стратегію «Батьківщини» на Закарпатті, цікавилися можливістю інформаційної підтримки партії кандидатів на посади міських голів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова