Бердянська «Батьківщина» ініціює мораторій на застосування «чорного піару»

Голова Бердянського міського осередку ВО «Батьківщина» Григорій Патей виступив з відкритим зверненням до всіх політичних сил міста, депутатів, посадовців і лідерів громадянської думки, в якому закликав їх підписати угоду «За чесні й законні вибори».

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної партійної організації.

На думку представника «Батьківщини», учасники майбутніх місцевих виборів не повинні обливати брудом опонентів, а мають вести чесну боротьбу за виборця.

«Потім треба буде не один рік у стінах міської ради дивитись один одному в вічі, а також разом вирішувати нагальні проблеми міста», – наголосив Григорій Патей й офіційно заявив, що кандидати від «Батьківщини» не використовуватимуть у своїй агітаційній кампанії аморальні й цинічні прийоми.

«Нам вони не потрібні, адже діяльність партії в масштабах міста й країни в усіх на виду. Юлія Тимошенко має один з найвищих рейтингів довіри, а партія – один із лідерів опитувань громадської думки. Ми пропонуємо бердянцям не порожні слова, а чітку програму дій, що враховує проблеми городян», – зазначив очільник бердянських «батьківщинівців».

За словами Григорія Патея, партія вже найближчим часом запропонує бердянцям своїх кандидатів – досвідчених, грамотних спеціалістів у різних галузях.

«Це – люди з незаплямованою репутацією й бажанням будувати свою виборчу кампанію не на критиці, а на конструктивних пропозиціях, спрямованих на покращення життя у Бердянську», – додав голова місцевого осередку ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова