Кіровоградська «Батьківщина» підписала меморандум про чесні вибори

ВО «Батьківщина», ще шість політичних партій, низка громадських організацій та журналісти підписали декларацію про проведення чесних і демократичних виборів у Кіровоградській області, що відбудуться 25 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної парторганізації.

Сторони взяли на себе зобов’язання неухильно дотримуватися Конституції України, норм виборчого законодавства та міжнародного права, будувати взаємовідносини між суб’єктами виборчого процесу на принципах рівноправ’я та взаємоповаги, не вдаватися до протиправних дій стосовно своїх опонентів та виборців, до маніпуляцій, брудних технологій, чорного піару й усіма законними способами забезпечувати контроль за недопущенням порушень під час голосування на місцевих виборах.

Від ВО «Батьківщина» цей документ підписав очільник Кіровоградського обласного партосередку Олександр Чорноіваненко.

«У Кіровограді вже сьогодні представники окремих політичних сил під виглядом гуманітарної допомоги розносять майбутнім виборцям продуктові набори. Вкрай важливо не допустити некоректних, чи відверто злочинних дій окремих політичних опонентів під час виборчих перегонів», – заявив Олександр Чорноіваненко.

За його словами, громадськість та журналісти повинні особливо ретельно слідкувати за дотриманням виборчого законодавства, за виконанням усіма підписантами кожного пункту меморандуму.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова