У Маріуполі триває збір підписів проти підвищення тарифів на газ та компослуги

Активісти Маріупольського міського осередку ВО «Батьківщина» продовжують збирати підписи під листом-зверненням до президента України та прем’єр-міністра з вимогою переглянути необґрунтовані тарифи на газ, що потягли за собою підвищення вартості послуг ЖКГ.

Маріупольці також вимагають від керівництва країни провести індексацію доходів громадян.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної партійної організації.

«Ми не маємо морального права полишати боротьбу за добробут українців ні на мить! Те, що робить уряд Яценюка в соціальній сфері, є наслідком непрофесійності, а подекуди й злочинної недбалості управлінців. Уже всі відчули на собі зниження якості життя в Україні», – каже член бюро «Батьківщини» на Донеччині Олександр Ніколенко.

CAM00948

За його словами, неприпустимо в умовах, коли увесь світ допомагає українцям збудувати демократичну країну, нахабно на державному рівні лобіювати інтереси олігархів та монополістів.

«Не слід забувати, що кожен з нас має історичну місію взяти участь у творенні нової держави, про яку мріяли люди, віддаючи свої життя під час національно-визвольних змагань, під час Революції гідності. Врешті-решт, за це накладають головами патріоти на Сході України», – наголосив Олександр Ніколенко.

Наразі під зверненням до керівництва держави свої підписи поставило понад 2 тисячі маріупольців.

«Батьківщинівці» також здійснюють особистий прийом громадян за адресою: м. Маріуполь, пров. Нахімова, 3.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова