«Батьківщинівка»-волонтер з Тернопільщини опікується військовиками в зоні АТО

З чергової поїздки в зону АТО повернулась «батьківщинівка»-волонтер Теребовлянського районного осередку ВО «Батьківщина», що на Тернопільщині, Оксана Стадник.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації.
4

Оксана Стадник побувала в зоні АТО разом із побратимами Комітету національного спротиву. Вона зазначила, що бути волонтером в Україні стає дедалі важче, бо допомога людей суттєво зменшилася.

«Якщо раніше ми купували біноклі, каски, бронежилети, то тепер на це немає грошей. Люди збідніли. Нещодавно жінки-заробітчанки, які працюють в Італії, переслали нам 80 євро. Але це не ті кошти, на які можна було б придбати такі дорогі речі.  Нашим бійцям не вистачає навіть  їжі. Наші хлопці з 128-ї бригади перебувають у станиці Луганській і… голодують. До них неможливо добратися», – розповіла пані Оксана.

Жінка звинувачує владу, каже, що вона зовсім не дбає про армію та Україну.

«Знаєте, що кажуть бійці АТО на передовій про наших чиновників? Вони запевняють, що коли повернуться, то запитають, для чого жертвували своїм життям на Сході, і чому влада нічого не зробила для того, щоб змінити на краще життя в тилу. Ось такий у наших військовиків настрій – песимістичний і водночас агресивний. Усі бачать бездіяльність влади», – сказала «батьківщинівка».

Оксана Стадник говорить про хлопців із зони АТО як про рідних синів, захоплюється їхньою мужністю і вважає, що таких героїв ніколи не перемогти путінським прихвосням.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова