Тетяна Меліхова намагається з’ясувати законність розміщення дебаркадера «Баккара»

Голова фракції «Батьківщина» в Київраді Тетяна Меліхова звернулася до Київського міського голови та КП «Плесо» з проханням надати копії документів, на підставі яких діє ресторан-готель-дебаркадер «Баккара» на Дніпрі.

Відповідне звернення депутат Київради зробила на прохання киян, які прийшли до виїзної приймальні та поцікавилися, на яких підставах розміщено дебаркадер «Баккара» на Дніпрі поблизу мосту Метро.

«Кияни обурювалися поганим станом водойм столиці та відсутністю чистих місць для відпочинку біля води. Громадян обурює і плавучий МАФ, як вони його назвали, на Дніпрі поблизу мосту Метро, який знаходиться не так далеко від дитячого пляжу в Гідропарку. Кияни здивовані: незважаючи на те, що всі дебаркадери з набережної Дніпра прибрали, цей плавучий ресторан-готель досі діє невідомо на яких підставах», – зазначила Тетяна Меліхова.

За її словами, «заявники кажуть, що дебаркадер там стоїть завдяки чималій сумі коштів, і простіше буде пляж закрити, ніж дебаркадер перемістити».

Голова фракції «Батьківщина» в Київраді зауважила, що питання бути дебаркадерам на Дніпрі в межах Києва чи не бути має стати публічним і закликала мера Києва порушити його під час публічних обговорень.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова