Владислав Бухарєв провів особистий прийом громадян на Сумщині

Народний депутат від «Батьківщини» Владислав Бухарєв готує законопроекти про муніципальну міліцію та боротьбу з кіберзлочинністю.

Про це він повідомив під час особистого прийому громадян у Лебединському районі на Сумщині, інформує прес-служба обласної партійної організації.

«Питання безпеки громадян та контроль правопорядку у містах і селах має бути першочерговим і для місцевої влади, і для народних депутатів України. Саме тому ми з однодумцями активно працюємо над законопроектом про муніципальну міліцію. Упевнений, що цей закон відновить довіру українців до правоохоронних органів», – сказав Владислав Бухарєв.

За його словами, новий документ передбачатиме фінансування правоохоронців із місцевих бюджетів, а тому громада зможе впливати на їхню роботу.

Під час зустрічі на Лебединщині член парламентської фракції «Батьківщина» зауважив, що останнім часом до нього дуже часто звертаються жителі області з проблемою шахрайства з електронними грошима. Владислав Бухарєв наголосив, що в Україні на даний час немає концепції боротьби з кіберзлочинністю, тому слідчим органам внутрішніх справ складно виявляти шахраїв, які крадуть гроші з карткових рахунків.

«Питання важливе для багатьох людей. Тому фракція «Батьківщина» вже розпочала підготовку відповідних законодавчих ініціатив і сподівається на їх реалізацію в парламенті», – поінформував громаду народний депутат.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова