«Батьківщина» Київщини відстоює добровільне об’єднання громад

3 серпня «батьківщинівці» Вишгорода, що на Київщині, провели акцію «Своя хата не скраю», аби привернути увагу місцевої влади до методів здійснення адміністративно-територіальної реформи.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної партійної організації.

У заході, що відбувся під будинком Вишгородської міської та районної адміністрацій, взяли участь як члени партії, так і небайдужі містяни.

«Мета нашої акції – привернення уваги очільників району до методів проведення адміністративної реформи, – наголосив керівник місцевого партосередку Трохим Іванов. – У населених пунктах Вишгородського району провели громадські слухання і в більшості випадків громади прийняли рішення про відмову об’єднуватися з будь-ким. Причина – у відсутності інфраструктури та неможливості отримати послуги належного рівня у сфері освіти, культури та медицини».

За словами Трохима Іванова, члени громад також переймалися підвищенням комунальних платежів. Саме тому «Батьківщина» продовжила збір підписів під зверненням до керівництва держави про необхідність встановити справедливі тарифи.

За підсумкам акції «Своя хата не скраю» активісти передали голові Вишгородської РДА звернення громади з вимогою проводити адміністративно-територіальну реформу в районі на засадах добровільності.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова