У Черкасах «Батьківщина» заступилася за підприємців, чий бізнес намагаються знищити

На засідання виконкому Черкаської міськради прийшло кількасот власників кіосків. Вони вимагали не знищувати їхній бізнес як незаконний, а дати можливість узаконити його. На захист підприємців став очільник фракції «Батьківщина» Роман Діскант.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної парторганізації.

«Фракція «Батьківщина» проти незаконних МАФів, але треба чітко розмежувати, які кіоски незаконні, а які зроблені незаконними», – зазначив Роман Діскант.

Головним завданням влади, на переконання депутата, має стати не знищення кіосків, а надання можливості узаконити бізнес. За словами «батьківщинівця», на 243 МАФи, які хочуть знести, вже претендують свої люди. Тож Роман Діскант вважає, що мораторію на встановлення кіосків у місті знімати не варто до того часу, доки не буде виписано нові чіткі й справедливі правила.

Роман Діскант нагадав чиновникам, що завдяки підприємцям, які сьогодні прийшли протестувати, наповнюється бюджет міста. «Батьківщинівець» висловив підтримку тим людям, які створюють робочі місця, забезпечують працівників зарплатнею і сплачують податки.

Після тривалого обговорення представники місцевої влади пообіцяли підприємцям створити умови для того, щоб вони узаконили свою діяльність та продовжували працювати.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова