Черкаська «Батьківщина» організувала веселе свято для дітей воїнів АТО

У Черкасах з ініціативи міського осередку ВО «Батьківщина» та громадської організації «Воїни АТО Черкащини» відбулося свято для дітей учасників антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

«Ми з «Батьківщиною» та «Воїнами АТО Черкащини» вирішили спільно влаштувати свято. Я обдзвонив своїх хлопців, з якими воював і хто має дітей, запропонував порадувати малечу», – розповідає учасник бойових дій з 14-го мотопіхотного батальйону Роман Саєнко.

IMG_1549

Організаційні питання взяли на себе місцеві «батьківщинівці».

«Ми не вперше підтримуємо такі заходи для дітей бійців, адже вони зараз, як ніхто інший, потребують уваги. Ми звернулися до підприємців з пропозицією спільно влаштувати свято для дітей», – зазначає очільник фракції «Батьківщина» в Черкаській міськраді Роман Діскант.

По завершенню свята усіх діток безкоштовно пригостили морозивом. Організатори домовилися й надалі влаштовувати такі заходи.

Черкаські партійці закликали родини учасників АТО звертатися до громадської приймальні міської організації ВО «Батьківщина», аби наступне свято не оминуло жодної дитини. Адреса громадської приймальні: м. Черкаси, вул. Смілянська, 23, офіс 35, тел. 096-244-57-93, 093-800-98-53.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова